søndag 18. september 2016

TORSK MED EGGNUDLER OG PESTO!



Det er ikke alltid like enkelt å få i seg nok fisk. For det første så kan fisk være ganske dyrt og kjedelig, men det trenger det absolutt ikke å være. Prøv for eksempel denne retten her og smak selv!


Ingredienser (for 2 personer): 
  • 400 g Torsk
  •  100 g eggnudler
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 chilli (rød eller grønn)
  • Pesto


Fremgangsmåte:
  1. Hakk opp chilli og hvitløk. Mengden er opp til hver enkelt, men personlig liker jeg å ha det litt sterkt. 
  2. Fres så chilli og og hvitløk i en stekepanne med smør i ca 30 sekunder.
  3. Tilsett så torsken.
  4. Når torsken begynner å nærme seg ferdig stekt tilsetter du salt og pepper.
  5. Ha torsken på en lav varme mens du koker nudlene. 
  6. Serveres med pesto.



Tips:
For det billigste alternativet når det gjelder fisken kan du finne torskeblokker i frysen på matvarebutikker. På kiwi har de first price torskeblokk, denne koster rundt 25 kr, og på rema 1000 har de et annet merke til tilsvarende pris.

Når det gjelder nudlene får du kjøpt de på diverse innvandrerbutikker. Dersom du ikke har dette tilgjengelig kan du selvsagt kjøpe vanlige nudler i butikk evt. bruke pasta eller ris. 

Retten smaker utrolig godt med soltørka tomater til, og du kan godt eksperimentere med andre grønnsaker du evt. har i kjøleskapet.


Pris:













- Lolan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar