fredag 23. september 2016

GROVE PIZZAHORN



Pizzahorn er perfekt å ha med seg i nistepakken på jobb, skolen eller tur. Eller hva med litt pizzahorn til fredagsmiddagen? Det som er så gøy med disse er at du kan velge akkurat hvilket fyll du vil ha, og hvis dere ikke blir enige kan dere ha hver sitt fyll til og med. I dag har jeg valgt å fylle de med pesto, pølse og ost.


Ingredienser:
  • 7 dl mel
  • 1/2 pose gjær
  • 1/2 ts salt
  • 2 ss olje
  • 3 dl vann

  • Pølse
  • Ost
  • Pesto


Fremgangsmåte:




  1. Først begynner du å lage en vanlig pizzadeig ved å blande sammen det tørre.
  2. Tilsett så lunkent vann og olje, og la deigen stå og heve i 45 min. 
  3. Når deigen er ferdig hevet, tar du og kjevler den ut og deler den inn i trekanter.
  4. Smør pesto utover bunnen og legg pølse og litt ost inni. 
  5. Rull så sammen til et horn og strø litt ost på toppen.
  6. Sett i ovnen på 225 grader i 10-15 min.


Tips:
Et annet fyll som passer veldig godt inni disse er tomatsaus og kjøttdeig, men du kan velge hva enn du måtte ønske. Det eneste du må passe på er å ikke fylle de for full, da kan deigen ryke.

I dag laget jeg pizzahornene kun med grovt mel. Dette passer perfekt til ukedager og i matboksen, men om du skal lage de i helgen kan du unne deg hvit mel, eller evt. halvt om halvt. 



Pris:














- Lolan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar